Byggprojekt BLS Aktiebolag

Stockholms län

Information

Byggprojekt BLS Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Byggprojekt BLS Aktiebolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggprojekt BLS Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Byggprojekt BLS Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Byggprojekt BLS Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggprojekt BLS Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pärlröksgången 101, 135 33, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7654911.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Byggprojekt BLS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byggprojekt BLS Aktiebolag har idag 556342-9041 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Byggprojekt BLS Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten och konsulterande verksamhet inom byggnadsbranschen samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Byggprojekt BLS Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Otto Per Olav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva-Pia Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .