Aqedium Kultur AB

Stockholms län

Information

556345-5582 är organisationsnummer för verksamheten Aqedium Kultur AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aqedium Kultur AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Aqedium Kultur AB finns i.

Aqedium Kultur AB har varit registrerat sedan 1989-01-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aqedium Kultur AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-10-01.

Aqedium Kultur AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aqedium Kultur AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Aqedium Kultur AB så kan ni göra det på telefon genom 08-284080 eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva butiksförsäljning av skivor, multimediasystem, digital musik samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer också att bedriva caféverksamhet i samma lokal.

Det finns olika personer som har en koppling med Aqedium Kultur AB och det är Hedlund, Kjell Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Lars Thomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bois, Per Åke som är född 1955 och har titeln Revisor,