Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Sundbyberg. I Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fredrikson, Kjell Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Tage Benny som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindström, Ulf som är född 1943 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag på telefon 08-288111.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och reparationsverkstad för symaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-23 och Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Fransson, Tage Benny -Fredrikson, Kjell Olof

Symaskinsverkstaden i Sundbyberg Aktiebolag har 556356-9366 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.