Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-04-14. Men sedan 1989-01-01 så har Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Datav. 1, 175 43, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58081744.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse för reparation av motorfordon, biluthyrning, bilbärgning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag och det är följande personer, Gustafsson, Alf Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Magdalena Gunnarsdotter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wahlbom & Janssons Bilservice Aktiebolag är 556357-7559.