K Åkerdahl Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och K Åkerdahl Data Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och K Åkerdahl Data Aktiebolag är ett av dem. Statusen för K Åkerdahl Data Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

K Åkerdahl Data Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som K Åkerdahl Data Aktiebolag ska trivas.

K Åkerdahl Data Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utvecklingsuppdrag inom data och svag- strömselektronik, program- och maskinvara ävensom handel med datautrustning och utrustning innehållande svagströmselektronik- företrädesvis för industriella och administrativa tillämpningar - samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K Åkerdahl Data Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är K Åkerdahl Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med K Åkerdahl Data Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7332190.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med K Åkerdahl Data Aktiebolag är Åkerdahl, Käll Albin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Anders Urban som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lindholm, Sigvor Katarina som är född 1967 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

K Åkerdahl Data Aktiebolag har 556370-3148 som sitt organisationsnummer.