Ingse & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva illustration, grafisk form, design och produktion av trycksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingse & Co Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Ingse & Co Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1990-01-25 så skapades Ingse & Co Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ingse & Co Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ingse & Co Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556383-1741 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Ingse & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ingse & Co Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-299051 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingse & Co Aktiebolag är Ellesson, Siv Ingegerd Christine som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mossheden, Angela Inger Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .