Charne Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

556391-8662 är organisationsnummer för företaget Charne Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Charne Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Charne Entreprenad Aktiebolag finns i.

Charne Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Charne Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Charne Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Charne Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Charne Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7442547 eller genom brev på följande adress:
Borgsjöbyn 125, 841 97, Erikslund

Bolaget skall idka plattsättning och kakelugnsrenoveringar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Charne Entreprenad Aktiebolag och det är Sannemo, Carl-Erik Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sannemo, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,