Teracom Mobile TV AB

Stockholms län

Information

556392-5303 är organisationsnummer för bolaget Teracom Mobile TV AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teracom Mobile TV AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Teracom Mobile TV AB finns i.

Teracom Mobile TV AB har varit registrerat sedan 1990-05-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Teracom Mobile TV AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Teracom Mobile TV AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Teracom Mobile TV AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Teracom Mobile TV AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva utsändning och vidaresändning av radio- och tv-program och data, samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Teracom Mobile TV AB och det är Larsson Nathhorst, Helena C G som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Ulf Rune som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Engström, Annika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,