Kringla Q AB

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Kringla Q AB. Det finns flera bolag som liknar Kringla Q AB i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kringla Q AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-06-13 så har Kringla Q AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kringla Q AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Kringla Q AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Råstensg. 9 A, 172 70, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Kringla Q AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom bygg och fastighet, försäljning av byggmaterial, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kling, Jan Kurt som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Jenny Maria som är född 1981 och har titeln Suppleant, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kringla Q AB har 556395-4048 som sitt organisationsnummer.