Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva tryckeriverksamhet samt i övrigt äga och förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1990-06-28 så skapades Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB har haft det sedan 1994-01-01.

Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556400-1351 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-55676730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tryckoffset Förvaltning i Stockholm AB är Lindman, Göran Stefan som är född 1956 och har titeln VD, Lindman, Göran Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Long, Camilla Christina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ahlstedt, Barbro Annika som är född 1955 och har titeln Revisor, Klöver Dam Redovisning & Revision som är född och har titeln Revisor, .