Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-10-02 så har Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vegag. 12, 172 34, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8509802.

Bolaget skall bedriva reparation och service av bilar, försäljning av drivmedel och varor i bensinstationsform, bedriva hästavel, stuteri och tävlingsverksamhet, marknadsföring samt handel med hästar, montering och inredning av stallbyggnader, tillverkning och försäljning av hästsportartiklar och produkter för hästsport, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet, ävensom handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pettersson, Urban Paul som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Strindemark, Margareta Linnéa som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Allé Service i Sundbyberg Aktiebolag har 556403-7041 som sitt organisationsnummer.