Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Rolf Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramström, Rolf Jonny som är född 1964 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag på telefon 08-986585.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Micke & Jonny Byggservice Aktiebolag har 556405-9193 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.