Analys Syntes Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

556408-7319 är organisationsnummer för företaget Analys Syntes Data Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Analys Syntes Data Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Analys Syntes Data Aktiebolag finns i.

Analys Syntes Data Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Analys Syntes Data Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Analys Syntes Data Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Analys Syntes Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Analys Syntes Data Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58810832 eller genom brev på följande adress:
ÅGATAN 24, 3 TR, 172 62, Sundbyberg

Bolaget skall bedriva konsultationer inom dataområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Analys Syntes Data Aktiebolag och det är Eriksén, Bo Ingvar som är född 1945 och har titeln Likvidator, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,