ABEM INSTRUMENT Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns ABEM INSTRUMENT Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. ABEM INSTRUMENT Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

ABEM INSTRUMENT Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556412-7719.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-56488300 alternativt besöka eller skicka post till ABEM INSTRUMENT Aktiebolag på följande adress Allén 1, 172 66, Sundbyberg.

ABEM INSTRUMENT Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ABEM INSTRUMENT Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Dahlin, Lars Torleif som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsområdena miljö, geoteknik, undermarksanläggningar och vatten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.