C Sahl Konsult AB

Stockholms län

Information

556414-2122 är organisationsnummer för företaget C Sahl Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C Sahl Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som C Sahl Konsult AB finns i.

C Sahl Konsult AB har varit registrerat sedan 1990-12-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C Sahl Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

C Sahl Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C Sahl Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med C Sahl Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4703400 eller genom brev på följande adress:
Nockeby Kyrkv. 40, 167 74, Bromma

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom IT-området samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C Sahl Konsult AB och det är Sahl, Carina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt-Ove som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjödin, Claes Olof Thore som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,