S artifex AB

Stockholms län

Information

556419-7803 är organisationsnummer för företaget S artifex AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S artifex AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som S artifex AB finns i.

S artifex AB har varit registrerat sedan 1991-02-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för S artifex AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

S artifex AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S artifex AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med S artifex AB så kan ni göra det på telefon genom 08-285840 eller genom brev på följande adress:
Rissneleden 138, 174 57, Sundbyberg

Föremålet för bolagets verksamhet är juridisk uppdragsverksamhet inom företrädesvis aktiebolags- rätten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S artifex AB och det är Svensson, Bo Eric som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bors, Attila Laszlo som är född 1964 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,