Aurinco AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Aurinco AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Aurinco AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Aurinco AB är momsregistrerat sedan2006-10-19 och har organisationsnummer 556426-9321.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-772281 alternativt besöka eller skicka post till Aurinco AB på följande adress Backv. 2, 169 55, Solna.

Aurinco AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-19.

I Aurinco AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Pettersson, Maj-Britt Anita som är född 1940 och har titeln Suppleant , Swanljung, Carl Johan Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling och tillverkning av electro optiska produkter för medicinsk-, teurapeutisk- och friskvårdsanvändning och därmed sammanhängande verksamhet.