TH Trafikelektronik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och TH Trafikelektronik Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och TH Trafikelektronik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för TH Trafikelektronik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

TH Trafikelektronik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som TH Trafikelektronik Aktiebolag ska trivas.

TH Trafikelektronik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av elektriska apparaturer företrädesvis inom området trafik samt konsultativ verksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TH Trafikelektronik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är TH Trafikelektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med TH Trafikelektronik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-282060.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sundelius, Anders Olov -Åkerlind, Knut Åke.

De som är på något sätt har med TH Trafikelektronik Aktiebolag är Sundelius, Anders Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerlind, Knut Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlman, Bo Kenneth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åkerlind, Harriet Britt-Marie som är född 1946 och har titeln Suppleant, Malmberg, Liselott som är född 1953 och har titeln Revisor, .

TH Trafikelektronik Aktiebolag har 556435-8199 som sitt organisationsnummer.