KLA-Armatur Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och KLA-Armatur Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KLA-Armatur Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KLA-Armatur Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

KLA-Armatur Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KLA-Armatur Aktiebolag ska trivas.

KLA-Armatur Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med armaturer och ventiler inom industribranschen och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier i dotterbolag och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KLA-Armatur Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är KLA-Armatur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med KLA-Armatur Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6561460.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med KLA-Armatur Aktiebolag är Hjalmarsson, Kurt Stig Hjalmar som är född 1943 och har titeln VD, Hjalmarsson, Kurt Stig Hjalmar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hanserius, Joacim Mauritz som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Marianne som är född 1934 och har titeln Suppleant, Sahlsten, Kent Rune som är född 1949 och har titeln RevisorWikström, Christine som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

KLA-Armatur Aktiebolag har 556437-6076 som sitt organisationsnummer.