Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter

Stockholms län

Information

Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Berndt Manfred som är född 1945 och har titeln VD, Eriksson, Berndt Manfred som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Knut Ronny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Yvonne Desiree som är född 1947 och har titeln Suppleant, Pettersson, Ingegerd Linnéa som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lundfors, Leif Bertil som är född 1942 och har titeln RevisorLundfors Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dels elkonstruktionsritningar och dels med aktiekunskap samt handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Aktiebolaget ELTYD Konstruktionskonsulter har 556440-7376 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.