VRETMA Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter VRETMA Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar VRETMA Aktiebolag i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

VRETMA Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-03-03 så har VRETMA Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är VRETMA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med VRETMA Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ursviksv. 127, 174 46, Sundbyberg. Vi ni istället prata med VRETMA Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6289129.

Bolaget skall marknadsföra och tillverka högtrycksutrustning, rörinspektionskameror, rörunderhållsutrustning, rörreparationsutrustning och därmed förenlig verksamhet, nya och begagnade motorfordon, inredning av skåpblar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Frödin, Kjell Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Frödin, Nadejda Cecilia som är född 1953 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

VRETMA Aktiebolag har 556444-4098 som sitt organisationsnummer.