Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag

Stockholms län

Information

Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lotsv. 14, 183 57, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7326000.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag har idag 556447-7148 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med mekanik-, elektronik- och utbildningsprodukter inom konferens- och AV-området. Bolaget skall dessutom dels idka konsultverksamhet inom dessa och relaterade områden, dels äga och förvalta aktier och fast egendom, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Industri Elektronik i Rissne Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bille, Peter Gunnar Vilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindén, Bo Eric som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bille, Bo Göran Vilhelm som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hurtig, Per Ola som är född 1979 och har titeln Revisor, Hureka AB som är född och har titeln Revisor, .