Parapet AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Parapet AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Parapet AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Parapet AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556465-2211.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Parapet AB på följande adress Rissneleden 138, 174 57, Sundbyberg.

Parapet AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Parapet AB så sitter följande personer i styrelsen: , Malmberg, John Henric Filip som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva , såväl i egen regi som via dotterbolag, juridisk uppdragsverksamhet inom företrädesvis aktiebolagsrätten, handel med och förvaltning av fast egendom och därmed förenlig verksamhet.