Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag

Stockholms län

Information

Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag är ett företag som finns i Sundbyberg. I Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bille, Peter Gunnar Vilhelm som är född 1944 och har titeln VD, Bille, Peter Gunnar Vilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Jan-Erik Hilding som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jungner, Lars Anders Mats som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hurtig, Per Ola som är född 1979 och har titeln Revisor, Hureka AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag på telefon 08-7326000.

Bolaget skall bedriva handel med och projektering av televisions- och videosystem, Konsultverksamhet inom det administrativa området, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet. samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bille, Peter Gunnar Vilhelm

Industri Elektronik Peter Bille Aktiebolag har 556472-1180 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.