Anders Norrman Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget bedriver import och export, samt tjänster, service och installationer, jämte handel inom data, motorcykel och bilbranschen och idkar även därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Norrman Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Anders Norrman Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1993-12-22 så skapades Anders Norrman Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Anders Norrman Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Anders Norrman Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556478-6738 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Anders Norrman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Anders Norrman Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 020-292888 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Norrman Aktiebolag är Norrman, Karl Anders som är född 1960 och har titeln VD, Norrman, Karl Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman Brandt, Eva Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .