Eurosport Television Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Eurosport Television Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Eurosport Television Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eurosport Television Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eurosport Television Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-03-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eurosport Television Aktiebolag ska trivas.

Eurosport Television Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom televisions- och mediaområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eurosport Television Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Eurosport Television Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Eurosport Television Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50661000.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Eurosport Television Aktiebolag är Evans, Amanda Maxwell som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Raynaud, Jacques Konrad Pierre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Augustin, Jean Thierry som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Le Lay, Laurent Eric som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Alvsing, Per Eric Helge som är född 1955 och har titeln Delgivningsbar person, KPMG AB som är född och har titeln RevisorJacobsson, Carl-Magnus Rune som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Eurosport Television Aktiebolag har 556481-0769 som sitt organisationsnummer.