Apiron Städ Aktiebolag

Stockholms län

Information

Apiron Städ Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Apiron Städ Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Apiron Städ Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Apiron Städ Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-02-08. Men sedan 1994-01-01 så har Apiron Städ Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tuleg. 14, 172 78, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Apiron Städ Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-291830.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Apiron Städ Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Apiron Städ Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva städservice och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Apiron Städ Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Damianidis, Nikolaos -Damianidou Amanatidou, Christina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Apiron Städ Aktiebolag och det är följande personer, Damianidis, Nikolaos som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Damianidou Amanatidou, Christina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Damianidou, Paressa som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor, Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Apiron Städ Aktiebolag är 556482-4299.