PMS PEAK Market System Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns PMS PEAK Market System Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. PMS PEAK Market System Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

PMS PEAK Market System Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556489-3351.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till PMS PEAK Market System Aktiebolag på följande adress Lötsjöv. 73, 174 43, Sundbyberg.

PMS PEAK Market System Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I PMS PEAK Market System Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Johansson, Kent Georg som är född 1943 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet, avel, uppfödning och försäljning av travhästar och därmed förenlig verksamhet.