C Lundqvist Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

556491-9248 är organisationsnummer för verksamheten C Lundqvist Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C Lundqvist Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som C Lundqvist Trading Aktiebolag finns i.

C Lundqvist Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-08-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för C Lundqvist Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

C Lundqvist Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C Lundqvist Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med C Lundqvist Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolagets verksamhet är att äga aktier samt bedriva maskin- och verktygsförsäljning avseende trä och stålbearbetning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C Lundqvist Trading Aktiebolag och det är Lundqvist, Claes-Göran Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kay Peter som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,