FORMFARMEN AB

Stockholms län

Information

FORMFARMEN AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där FORMFARMEN AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. FORMFARMEN AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket FORMFARMEN AB har haft sedan 1996-01-01. FORMFARMEN AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FORMFARMEN AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelhagsv. 21, 176 76, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-219230.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är FORMFARMEN AB Privat, ej börsnoterat.

FORMFARMEN AB har idag 556498-7567 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Trast, Jerry Magnus -Trast, Lena Maria Elisabet är den som för stunden ansvarar för FORMFARMEN AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva reklambyråverksamhet med rådgivning i reklam- och marknadsföringsfrågor, produktion och försäljning av marknadsföringsmaterial, försäljning av presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

I FORMFARMEN AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Trast, Lena Maria Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Trast, Jerry Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .