Crazy Baker Aktiebolag

Stockholms län

Information

Crazy Baker Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Crazy Baker Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Crazy Baker Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-10-21.

Crazy Baker Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-12-09. Men sedan 2004-10-07 så har Crazy Baker Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tuleg. 39, 172 72, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Crazy Baker Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-987083.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som Crazy Baker Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Crazy Baker Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultation och utbildning inom bagerinäringen, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Crazy Baker Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Crazy Baker Aktiebolag och det är följande personer, Hallerdal, Gunnar Torbjörn som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Astrid Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Fransson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, JF Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Crazy Baker Aktiebolag är 556501-1920.