Veidekke Entreprenad AB

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Veidekke Entreprenad AB. Det finns flera företag som liknar Veidekke Entreprenad AB i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Veidekke Entreprenad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-02-10 så har Veidekke Entreprenad AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Veidekke Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Veidekke Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Allén 7, 172 66, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Veidekke Entreprenad AB så kan ni göra det på 08-6356100.

Bolaget ska bedriva bygg- och anläggningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson Alteryd, Lars Erik Gunnar som är född 1963 och har titeln Extern VD, Persson, Per Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aarvold, Vidar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Porsmyr, Jörgen Wiese som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wennberg, Mats Edvin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Svensson, Per Gunnar som är född 1963 och har titeln SuppleantRindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna -suppleanten i förening med -Olsson Alteryd, Lars Erik Gunnar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Veidekke Entreprenad AB har 556508-6583 som sitt organisationsnummer.