Vaccinationsgruppen i Sverige AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra, förmedla samt på annat sätt facilitera tjänster inom det medicinska området såsom vaccination, utbildning, sjukvård och andra liknande verksamheter. Bolaget skall tillika bedriva egen tjänsteverksamhet samt förmedla konsulttjänster inom IT, företagsledning och management, försäljning, logistik, inköp, event marketing, PR, marknadsförings- och sponsoringverksamhet, samt även inköp, försäljning samt förmedling av produkter som kan härledas till samtliga tidigare nämnda verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vaccinationsgruppen i Sverige AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Vaccinationsgruppen i Sverige AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1995-03-17 så skapades Vaccinationsgruppen i Sverige AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556509-9099 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är Vaccinationsgruppen i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vaccinationsgruppen i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 08-55086969 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vaccinationsgruppen i Sverige AB är Höglund, Olof Anders som är född 1972 och har titeln Likvidator, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, .