Jeannette's Keramik och Events AB

Stockholms län

Information

I Sundbyberg finns det ett Aktiebolag som heter Jeannette's Keramik och Events AB. Det finns flera verksamheter som liknar Jeannette's Keramik och Events AB i Stockholms län. Sundbyberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jeannette's Keramik och Events AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-03-27 så har Jeannette's Keramik och Events AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jeannette's Keramik och Events AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Jeannette's Keramik och Events AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tallg. 10, 172 69, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Jeannette's Keramik och Events AB så kan ni göra det på 08-988833.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet, utställningar och föreläsningar inom konsthantverk, mångkulturell verksamhet och personlig utveckling, anordna event och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Jeannette Helena som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hälludd, Judit Gunilla Solveig som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Jeannette's Keramik och Events AB har 556510-0178 som sitt organisationsnummer.