Sundbybergs Lampshop Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Sundbybergs Lampshop Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sundbybergs Lampshop Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sundbybergs Lampshop Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sundbybergs Lampshop Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-04-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sundbybergs Lampshop Aktiebolag ska trivas.

Sundbybergs Lampshop Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sy och försälja lampskärmar samt övrig inredningssömnad. Försälja tyger, presentartiklar och inredningsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sundbybergs Lampshop Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sundbybergs Lampshop Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Sundbybergs Lampshop Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-982022.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sundbybergs Lampshop Aktiebolag är Brygård, Ingrid Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Brygård, Bernt Östen som är född 1942 och har titeln Suppleant, Asplund, Lena Catharina som är född 1957 och har titeln Revisor, Hynning, Maria Del Carmen som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Sundbybergs Lampshop Aktiebolag har 556510-1143 som sitt organisationsnummer.