Chopsticks Fastfood AB

Stockholms län

Information

Chopsticks Fastfood AB är ett av många bolag som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Chopsticks Fastfood AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Chopsticks Fastfood AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Chopsticks Fastfood AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-06-20. Men sedan 1995-01-01 så har Chopsticks Fastfood AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kungsg. 44, 111 35, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Chopsticks Fastfood AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-212819.

Sundbyberg arbetar för att bolag som Chopsticks Fastfood AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Chopsticks Fastfood AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva orientalisk snabbmatsrestaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Chopsticks Fastfood AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Chopsticks Fastfood AB och det är följande personer, Wan, Ching Sing Samuel som är född 1943 och har titeln VD, Wan, Ching Sing Samuel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wan, Paul Chun Kit som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wan Ng, Sau Ying Cecilia som är född 1947 och har titeln Suppleant, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Chopsticks Fastfood AB är 556513-1942.