Tontech Consult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Tontech Consult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tontech Consult AB är ett av dem. Statusen för Tontech Consult AB är att Bolaget är aktivt.

Tontech Consult AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-08-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tontech Consult AB ska trivas.

Tontech Consult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet inom media, tillika förlagsverksamhet i form av att skriva och medförfatta litteratur och dokumentation samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också tillhandahålla konferensarrangemang och hotellbokningar i anslutning till detta eller för enskilt bruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tontech Consult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Tontech Consult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Tontech Consult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-987878.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tontech Consult AB är Tonnvik, Torsten Bertil Arnold som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglöv, Lars Johan som är född 1976 och har titeln Suppleant, Welin, Anders Johan Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tontech Consult AB har 556514-3814 som sitt organisationsnummer.