Scandpower AB

Stockholms län

Information

556515-9067 är organisationsnummer för företaget Scandpower AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandpower AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundbyberg som är den kommunen som Scandpower AB finns i.

Scandpower AB har varit registrerat sedan 1995-09-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandpower AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Scandpower AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandpower AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Grynblat, Jerzy -Hellström, Per Erik -Knochenhauer, Bengt Dieter Michael

Vill ni komma i kontakt med Scandpower AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4452100 eller genom brev på följande adress:
ENGLUNDAVÄGEN 13, 171 41, Solna

Bolaget skall utveckla och marknadsföra metoder och tekniska hjälpmedel för riskanalyser jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandpower AB och det är Knochenhauer, Bengt Dieter Michael som är född 1958 och har titeln Extern VD, Hellström, Per Erik som är född 1955 och har titeln Extern vice VD, Bakken, Björn Inge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Adolfsson, Märta Yvonne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Grynblat, Jerzy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingebrigtsen, Karl-Ove som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESOlsson, Per Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Willquist, Anna Petra som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotErneberg, Bo Anders som är född 1957 och har titeln RevisorForsberg, Åsa Monica som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor