Stockholm Work Power AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Stockholm Work Power AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Stockholm Work Power AB är ett av dem. Statusen för Stockholm Work Power AB är att Bolaget är aktivt.

Stockholm Work Power AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-09-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Stockholm Work Power AB ska trivas.

Stockholm Work Power AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning, erbjuda utbildning i data och IT, tillverkning av datorer samt försäljning av dessa samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stockholm Work Power AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stockholm Work Power AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Stockholm Work Power AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ben Amara, Abdelwaheb.

De som är på något sätt har med Stockholm Work Power AB är Ben Amara, Abdelwaheb som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Abdennebi, Latifa som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Munoz, Jenny Susanna som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Stockholm Work Power AB har 556515-9109 som sitt organisationsnummer.