Hagman Networking AB

Stockholms län

Information

Hagman Networking AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Hagman Networking AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hagman Networking AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hagman Networking AB har haft sedan 1996-01-01. Hagman Networking AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hagman Networking AB så kan ni göra det genom att skicka er post till FISKARFJÄRDSSTRANDEN 32, 127 41, Skärholmen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7100002.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hagman Networking AB Privat, ej börsnoterat.

Hagman Networking AB har idag 556516-4307 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kalmér, Pehr Nils Anders Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Hagman Networking AB

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och kommunikations- utrustning inom databranschen, konsultverksamhet inom databranschen, äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Hagman Networking AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Henriksson, Stig Nicklas som är född 1968 och har titeln VD, Kalmér, Pehr Nils Anders som är född 1953 och har titeln Vice VD, Henriksson, Stig Nicklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalmér, Pehr Nils Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergh, Johan Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Hans Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotÖstblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .