Tärnsjö Rörsmide AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Tärnsjö Rörsmide AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tärnsjö Rörsmide AB är ett av dem. Statusen för Tärnsjö Rörsmide AB är att Bolaget är aktivt.

Tärnsjö Rörsmide AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-03-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tärnsjö Rörsmide AB ska trivas.

Tärnsjö Rörsmide AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med VVS material och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tärnsjö Rörsmide AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tärnsjö Rörsmide AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Tärnsjö Rörsmide AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-281305.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tärnsjö Rörsmide AB är Antonsson, Stig Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Antonsson, Stig Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Harriett Agneta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larev Revision & Datautredningar Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Tärnsjö Rörsmide AB har 556530-4648 som sitt organisationsnummer.