M.F. Medical Aktiebolag

Stockholms län

Information

M.F. Medical Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där M.F. Medical Aktiebolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. M.F. Medical Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket M.F. Medical Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. M.F. Medical Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till M.F. Medical Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grimv. 16, 177 59, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-288686.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M.F. Medical Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

M.F. Medical Aktiebolag har idag 556554-7568 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M.F. Medical Aktiebolag

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet, undervisning, forskning och därmed förenlig verksamhet, samt att köpa, sälja och förvalta aktier och värdepapper för eget bruk.

I M.F. Medical Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Farnoudi, Massoud som är född 1957 och har titeln VD, Farnoudi, Massoud som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Shakeri, Gissoo som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bäcklund, Jan Torsten som är född 1940 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .