Rapid bevakning AB

Stockholms län

Information

Rapid bevakning AB är ett företag som finns i Sundbyberg. I Rapid bevakning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adman, Mats Erik som är född 1965 och har titeln VD, Eriksson, Lars Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabrielsson, Mats Helmer Stefanus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Adman, Mats Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Holmer Stråle, Dan Tobias som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rapid bevakning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rapid bevakning AB på telefon 08-56420200.

Bolaget skall utföra personella och tekniska bevaknings- och säkerhetstjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rapid bevakning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rapid bevakning AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rapid bevakning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Rapid bevakning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rapid bevakning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Rapid bevakning AB har 556565-3002 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.