Rörknektarna AB

Stockholms län

Information

Rörknektarna AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Rörknektarna AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rörknektarna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rörknektarna AB har haft sedan 1999-01-01. Rörknektarna AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rörknektarna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fredsg. 19, 172 33, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-297260.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rörknektarna AB Privat, ej börsnoterat.

Rörknektarna AB har idag 556574-1476 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Klas-Jörgen -Sjögren, Kjell Jörgen är den som för stunden ansvarar för Rörknektarna AB

Bolaget skall ha verksamhet inom VVS-installationer, installation av vatten- och energibesparande utrustning, servicearbete, installation av värmepumpar med tillhörande verksamhet. Förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Rörknektarna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjögren, Kjell Jörgen som är född 1973 och har titeln VD, Gustafsson, Klas-Jörgen som är född 1969 och har titeln Vice VD, Sjögren, Kjell Jörgen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Klas-Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Sommar, Karl Arne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lena Agneta Susanne som är född 1967 och har titeln SuppleantAlmström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .