Activ Kyl & Klimatservice Holm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Activ Kyl & Klimatservice Holm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Activ Kyl & Klimatservice Holm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Activ Kyl & Klimatservice Holm AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556576-3124.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6502591 alternativt besöka eller skicka post till Activ Kyl & Klimatservice Holm AB på följande adress Brommav. 8, 169 30, Solna.

Activ Kyl & Klimatservice Holm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Activ Kyl & Klimatservice Holm AB så sitter följande personer i styrelsen: Holm, Matts Clas Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Olson, Björn Olof Simeon som är född 1961 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva service och installation av kyl och klimatanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.