Tritech Linköping AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundbyberg och Tritech Linköping AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tritech Linköping AB är ett av dem. Statusen för Tritech Linköping AB är att Bolaget är aktivt.

Tritech Linköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tritech Linköping AB ska trivas.

Tritech Linköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara konsulttjänster inom mjukvaruområdet med fokus på telecom-sektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tritech Linköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Tritech Linköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Tritech Linköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-4658000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tritech Linköping AB är Wernelind, Sven Åke som är född 1961 och har titeln VD, Wernelind, Sven Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikman, Hans-Erik Valdemar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Skoglund, Jimmy Rolf Joel som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Tritech Linköping AB har 556583-3018 som sitt organisationsnummer.