StockTigers Aktiebolag

Stockholms län

Information

StockTigers Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där StockTigers Aktiebolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. StockTigers Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket StockTigers Aktiebolag har haft sedan 2005-09-29. StockTigers Aktiebolag har funnits sedan och 2005-09-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till StockTigers Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rissneleden 41, 174 44, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54443800.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är StockTigers Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

StockTigers Aktiebolag har idag 556588-2130 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för StockTigers Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är inköp och försäljning av leksaker och fritidsartiklar samt hästsport och därmed förenlig verksamhet.

I StockTigers Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palmefjord, Lars Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmefjord, Patric Erik Daniel som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .