Ursviks Mekaniska Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ursviks Mekaniska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundbyberg här finns det många olika Aktiebolag. Ursviks Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sundbyberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ursviks Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-07-19 och har organisationsnummer 556589-1024.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6288300 alternativt besöka eller skicka post till Ursviks Mekaniska Aktiebolag på följande adress Ursviksv. 127, 174 46, Sundbyberg.

Ursviks Mekaniska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-19.

I Ursviks Mekaniska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Perry Åke som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, service och maskinbearbetning av hissar, rulltrappor och byggsmide ävensom idka därmed förenlig verksamhet.