Dale ProjektPartner AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och affärsverksamhet inom fastighet-, bygg- och IT-branschen, förvalta värdepapper och även idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dale ProjektPartner AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundbyberg så är Dale ProjektPartner AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2000-05-30 så skapades Dale ProjektPartner AB och verksamheten är har F-skattsedel Dale ProjektPartner AB har haft det sedan 2000-07-19.

Dale ProjektPartner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556591-8801 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är Dale ProjektPartner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Dale ProjektPartner AB så går det att nå dem via telefon på 08-6286257 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dale ProjektPartner AB är Dale, Jan Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihlström, Roland Börje som är född 1962 och har titeln Suppleant, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .