Skadesanering i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Skadesanering i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Skadesanering i Stockholm AB finns. I Sundbyberg så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skadesanering i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skadesanering i Stockholm AB har haft sedan 2003-01-30. Skadesanering i Stockholm AB har funnits sedan och 2003-01-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skadesanering i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinterg. 8, 172 69, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4041110.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skadesanering i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Skadesanering i Stockholm AB har idag 556595-3238 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skadesanering i Stockholm AB

Bolaget skall bedriva sanering, avfuktning, lagerhållning, byggnation och därmed förenlig verksamhet.

I Skadesanering i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martinsson, Mikael Per Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karhu, Walter Johannes som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .